Vuch help

 
Naš cilj je uvijek bio, jest i bit će širiti radost. U tome vidimo smisao. No radost sigurno ne ide ruku pod ruku s agresijom koja je u posljednje vrijeme teško pogodila naš svijet. U tom kontekstu stalno razmišljamo kako bismo mogli pomoći još više.
Moda ne može samo donijeti radost, već može i pomoći. Zato smo za vas odabrali nekoliko naših proizvoda koji odgovaraju boji zastave Ukrajine. Kupnjom našeg Vuch proizvoda i vi možete izraziti svoju podršku ovoj zemlji. 50% prihoda ići će za pomoć ovoj zemlji.
Podržimo naciju koja se odlučila ne predati. Ali pred njimA se moramo pokloniti – pred njihovom kolektivnom hrabrošću, ponosom i vjerom u bolje sutra.

 

 

#VuchHELP

Naš cilj je uvijek bio, jest i bit će širiti radost. U tome vidimo smisao. No radost sigurno ne ide ruku pod ruku s agresijom koja je u posljednje vrijeme teško pogodila naš svijet. U tom kontekstu stalno razmišljamo kako bismo mogli pomoći još više. Moda ne može samo donijeti radost, već može i pomoći.

Zato smo za vas odabrali nekoliko naših proizvoda koji odgovaraju boji zastave Ukrajine. Kupnjom našeg Vuch proizvoda i vi možete izraziti svoju podršku ovoj zemlji. 50% prihoda ići će za pomoć ovoj zemlji. Podržimo naciju koja se odlučila ne predati. Ali pred njimA se moramo pokloniti – pred njihovom kolektivnom hrabrošću, ponosom i vjerom u bolje sutra.

Torbe

Atmaron

ženske torbice
290,00 kn.

Adell

ženske torbice
290,00 kn.

Arien

ženske torbice
260,00 kn. 208,00 kn.
20%

Novčanici

Mussy

ženski novčanici
180,00 kn.

Keren

ženski novčanici
160,00 kn.

Otillia

ženski novčanici
195,00 kn.

Elsa

ženski novčanici
180,00 kn.

Katherine

ženski novčanici
180,00 kn.

Ruksaci

Bony

ženski ruksaci
320,00 kn.

Troppy

ženski ruksaci
295,00 kn. 250,75 kn.
15%
Izaberite svoju zemlju